Beveiligde verbinding voor een specifieke app

U moet toegankelijkheid voor Kaspersky-app inschakelen om deze functionaliteit te gebruiken.

Zo configureert u de automatische inschakeling van een beveiligde verbinding voor een specifieke app:

1. VPN openen.
  2. Tik Instellingen > Slimme bescherming.
  3. Tap Apps.
  4. Selecteer een app in de lijst van apps die op het apparaat zijn geïnstalleerd.
  5. Selecteer Bij openen van de app en kies welke actie de app moet uitvoeren wanneer u deze app opent:
    • Verbinding beveiligen. Kaspersky-app brengt een beveiligde verbinding tot stand wanneer u deze app opent.
    • Vragen. Kaspersky-app toont een melding en u wordt gevraagd om een beveiligde verbinding tot stand te brengen wanneer u deze app opent.

Sta toe dat de Kaspersky app je meldingen stuurt. Anders kan de app u niet waarschuwen en niet aanbieden om een beveiligde verbinding tot stand te brengen. Raadpleeg de documentatie van uw besturingssysteem voor informatie over het configureren van meldingen.

• Niets doen. Kaspersky-app brengt geen beveiligde verbinding tot stand wanneer u deze app opent.
  6. Tik op Toepassen.
  7. Tik op VPN-server en selecteer de virtuele server die u wilt gebruiken wanneer u deze app opent.